آموزش افزودن کالا/خدمات در نرم افزار حسابداری دودوتا
همانطور که میدانیم در هر واحد تجاری باید اطلاعات اول دوره شامل کالا، مشتریان، فروشندگان، سهامداران،حساب،هزینهها، اموال، صندوق به صورت کامل وارد شود که خوشبختانه در نرمافزار حسابداری دودوتا این امکان مهیا شده که در طول دوره و یا در هر زمانی که مایل باشیم بتوانیم اطلاعات اول دوره را اضافه، حذف و یا ویرایش نماییم.
در نرمافزار حسابداری دودوتا جهت افزودن کالا یا خدمات از منوی نرمافزار، وارد قسمت اول دوره شده و گزینه افزودن کالا یا خدمات را انتخاب می نماییم.
ابتدا گروههای کالا را با نام مورد نظر ایجاد مینماییم (امکان حذف و ویرایش گروههای تعریفشده در این قسمت وجود دارد ) سپس جهت ثبت اولیه کالا و خدمات ، گروه کالا را مشخص و اطلاعات کالا را تکمیل مینماییم .
به دو طریق امکان ثبت بارکد وجود دارد:
روش اول : اگر کالا دارای بارکد است ،بارکد درجشده بر روی کالا را ثبت مینماییم . (در زمان فروش از طریق نرمافزار بارکد خوان با استفاده از دوربین دستگاه موبایل یا از طریق بارکد خوانهای اکستر نال از آن استفاده مینماییم . )
روش دوم : بهصورت پیشفرض و بر اساس دستهبندیهای مربوطه، بارکد موردنظر را وارد مینماییم (برای نمونه : کالاهای پرفروش را عدد 1 تا 100 در نظر میگیریم اما جهت پیشبینی و احتمال افزایش تعداد این کالاها، گروه بعدی کالا را از عدد 400 در نظرمی گیریم به طوری که با مشاهده اعداد بتوان نام گروه و نام کالا را تشخیص داد .) همچنین نرمافزار بهصورت خودکار و به ترتیب بارکد بعد را اضافه خواهد کرد یا حتی می توان از کيبورد رايانه یا دستگاه موبایل جهت واردکردن سريع بارکد نيز استفاده نماييم.
در ادامه باید نام کالا، تعداد کالا، مبلغ خرید کالا و مبلغ فروش کالا را ثبت نماییم.
در هنگام تعریف کالا در صورت وارد کردن تعداد صفر،فقط نام کالا ایجاد میشود وسند حسابداری آن در زمان ثبت اولین تراکنش (فاکتور خرید ،فروش و برگشت) در دفاتر اضافه می گردد.
در صورت ارائه خدمات ،در زمان تعریف کالا مبلغ خرید را صفر و مبلغ فروش را به مبلغ خدمات ارائهشده تعریف مینماییم.
جهت ثبت کالاهای مصرفی که فاقد فاکتور هستند مبلغ خرید و تعداد رابه ارقام واقعی و قیمت فروش را به مبلغ صفر وارد مینماییم .
در قسمت دستهبندی، تصویر و واحد با کلیک بر روی … اطلاعات تکمیلی کالا را ثبت می نماییم. در صورتی که کالاها دارای مشخصات مشابه هستند،جهت تفکیک آن ها اطلاعات مشخصه اول، دوم و سوم را تکمیل سپس تأمینکننده کالا( کسی که کالا را از آن خریداری نموده ایم) وارد و یا با کلیک بر روی نشانگر جستجو از لیست موجود، فروشنده موردنظر را انتخاب می نماییم، در صورتی که شخص موردنظر در لیست نباشد با کلیک بر روی گزینه + میتوانیم فروشنده جدید به لیست اضافه نماییم.
یکی از قابلیتهای ویژه که در نرمافزار حسابداری دودوتا تعریف شده ثبت تاریخ انقضای کالا و نقطه سفارش است که در قسمت تاریخ انقضا تعداد روزهایی که به پایان تاریخ انقضا کالا مانده است را درج و در ادامه نقطه سفارش کالا یعنی کالا ما به چه مقدار برسد که نرمافزار بهصورت اتوماتیک پیغام اتمام کالا و ثبت سفارش جدید آن را اعلام کند وارد مینماییم.
در ادامه حداکثر مبلغ فروش و حداقل مبلغ فروش را بهصورت درصدی وارد می نماییم، حداکثر مبلغ فروش به ما اعلام میکند اگر در زمان فروش کالا، سود فروش این کالا از درصدی که ثبت کردهایم بیشتر شد به کاربر اخطاری بدهد و حداقل مبلغ فروش به ما اعلام میکند اگر سود فروش این کالا از درصدی که ثبت نموده کمتر شد به ما اخطار اعلام بدهد.
جهت تعیین واحد کالا نیز از لیست موجود واحد مورد نظر را انتخاب و در صورتی که واحد موردنظر در لیست موجود نباشد با ثبت واحد جدید و زدن تیک تائید ،میتوانیم واحد کالا جدیدی به لیست اضافه نماییم.
در مرحله بعدی میتوانیم در قسمت درجهبندی کالا با کلیک روی نشانگر ستارهها به کالای خود از یک ستاره تا سه ستاره امتیاز دهیم.
در پایان میتوانیم با گرفتن عکس از کالا یا انتخاب از گالری،به کالا عکس تخصیص دهیم و در نهایت تیک را تائید نماییم.






این جستار شامل 1 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط tezaet در 2 ماه، 3 هفته پیش بروز شده است.
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.