آموزش انبارگردانی در نرمافزار حسابداری دودوتا
اصول انبارگردانی و مدیریت انبار، بخش حساس هر واحد تجاری است در واقع مدیریت فرایندهای انبارداری و کسب اطلاعات دقیق و بهروز از وضعیت موجودی انبار، از نیازهای ضروری مدیران واحدهای تجاری است تا بتوانند بر اساس آن برنامهریزی و تصمیمگیری مناسبی در مورد کنترل تأمین موجودی انبار برای سفارش و تأمین بهموقع کالا و پیشگیری از کمبود موجودی کالا انجام دهند.
در نرمافزار حسابداری دودوتا ، بخش انبارداری تعدادی و ریالی بهمنظور تسهیل و بالا بردن سرعت و دقت عملیات انبارداری ارائهشده است که با استفاده از این قسمت امور مدیریت ورود، خروج و نگهداری کالا از نظر عددی و از نظر ریالی بهصورت کاملاً خودکار و مکانیزه انجام خواهد گرفت.
در نرمافزار حسابداری اندرویدی دودوتا ،جهت مدیریت انبارگردانی، باید از منوهای داخل صفحه اصلی نرمافزار وارد قسمت انبار شده و گزینه انبارگردانی را انتخاب نماییم.
در برگه بازشده فهرستی از تمامی کالاهای ثبتشده در انبار موجود است. جهت انتخاب سریع کالا و خدمات میتوانیم نام کالای موردنظر را بهصورت دستی وارد یا آن را در لیست موجود جستجو نماییم.(با نوشتن فقط یک حرف از کالا، لیست کالا و خدماتی که حاوی حرف موردنظر است نمایش داده میشود که میتوانیم بهراحتی کالای موردنظر خود را انتخاب نماییم) همچنین در صورت فعال نمودن گزینه ی بر اساس گروه ، لیست گروه کالا و خدمات فعال شده و می توانیم گروه موردنظر خود را انتخاب نماییم، البته با فعال نمودن گزینه کالاهای موجود، فهرستی از کالاهایی که دارای موجودی هستند نمایش داده میشود.در زمان ثبت کالا اگر برای آن عکس ذخیره شده باشد در این قسمت امکان مشاهده آن وجود دارد.
با انتخاب کالای موردنظر برگه جدیدی باز میشود که یک گزارش کامل از کالای انتخابشده شامل اطلاعات وارده (موجودی اول دوره، خرید، برگشت از فروش)، صادره (فروش، برگشت از خرید، ضایعات) و مانده موجودی فعلی انبار، بر اساس تاریخ معاملات نمایش داده میشود.همچنین مبلغ سود و زیان ناخالص کالا را نیز در این قسمت می توانیم مشاهده نماییم.
در زمان انبارگردانی در صورت وجود مغایرت بین گزارش کالا (تهیهشده توسط نرمافزار) و موجودی واقعی انبار، میتوانیم تعداد کالاها را در کادر تنظیم موجودی ویرایش نماییم. اگر تعداد موجودی انبار بیشتر از تعداد درجشده در گزارش باشد تحت عنوان «درآمد غیرعملیاتی» و اگر تعداد موجودی انبار کمتر از تعداد درجشده در گزارش باشد تحت عنوان «هزینههای غیرعملیاتی» بهصورت خودکار ثبت و در گزارشها درج میگردد.
جهت محاسبه سریع تعداد محصولات می توانیم گزینه کارتن را فعال و سپس تعداد کالادر هر کارتن را در کادر مربوطه وارد نماییم و به این صورت تعداد کارتن و تعداد باز محصولات به طور خودکار محاسبه خواهد شد.درصورتیکه نیاز به ثبت محصولات با واحد کارتن داریم میتوانیم واحد کالا را به کارتن تغییر دهیم .




[bbp-single-topic id=8384]